0522 - 46 13 15
Elke verhuizing met zorg uitgevoerd
Elke verhuizing
met zorg uitgevoerd!

Een goed en goedkoop verhuisbedrijf in Zwolle: Veijer Verhuizingen

Bent u op zoek naar een goed en goedkoop verhuisbedrijf in Zwolle? Voor een servicegericht verhuisbedrijf met voordelige tarieven moet u bij Veijer Verhuizingen uit Staphorst zijn. Kiest u voor Veijer, dan kiest u voor een verhuizer met jarenlange ervaring, moderne vervoersmiddelen en lage tarieven. Én u hebt de zekerheid van een Erkend Verhuizer. Veijer Verhuizingen neemt u graag het werk uit handen. Al het werk, dus desgewenst helpen wij ook met het demonteren van meubels voor vervoer. Eenmaal in uw nieuwe huis aangekomen, zetten we ze ook weer in elkaar. En ook voor het laten inpakken van spullen kunt u bij Veijer Verhuizingen terecht. De verhuisdozen krijgt u er altijd gratis bij. Dat maakt Veijer Verhuizingen een goedkoop verhuisbedrijf in Zwolle.

Een goed en goedkoop verhuisbedrijf in Zwolle voor opslag van inboedel

Veijer Verhuizingen is niet alleen een goedkoop verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Zwolle, ook voor goedkope opslag van uw inboedel bent u bij ons aan het juiste adres. In onze verwarmde opslaghal in Staphorst staan uw spullen veilig opgeborgen in stevige houten kisten van 10 m3. Handig als u wilt voorkomen dat uw spullen in de weg staan tijdens een verhuizing of verbouwing. Veijer Verhuizingen haalt de spullen graag bij u op. Dan zorgen we ervoor dat uw inboedel efficiënt wordt ingepakt in de beschermende kisten. Neem contact met ons op, of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Wij laten u zo snel mogelijk weten hoe goedkoop wij uw inboedel uit Zwolle opslaan.

Ook voor zakelijk een goed en goedkoop verhuisbedrijf in Zwolle met Veijer Verhuizingen

Ook als u voor zakelijk op zoek bent naar en goed en goedkoop verhuisbedrijf in Zwolle is Veijer Verhuizingen uw verhuizer. Voor zorginstellingen, scholen en kantoorpanden: Veijer Verhuizingen is een goed en goedkoop verhuisbedrijf voor uw zakelijke verhuizing in Zwolle.

 

Stel een vraag!

erkende verhuizer